Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Wellness i Sydthy Kurbad

11. november @ 18:30 - 23:00

kr.405
Naturist wellness i Sydthy Kurbad

Naturistwellness i Sydthy Kurbad – En himmelsk oplevelse…

Sydthy Kurbad byder på himmelske omgivelser. Du er altid garanteret en god oplevelse og vores smilende personale står klar til at give en god service. Kurbadet består af 3 områder som ligger i sammenhæng med hinanden: Caféen, Kurbadsområdet og Kurbadshaven.

Caféen

Her i caféen kan du nyde godt af isvand, frugt og varme drikke som er inkluderet i entré prisen. Der er borde og stole, så der er plads til at sidde og slappe af imens man lytter til dæmpet musik.

Kurbadsområdet

I selve kurbadsområdet har vi en finsk sauna (80-100 gr.), en biosauna (60 gr.) hvor der er lidt aroma, en soft-sauna (42 gr.) hvor lyset skifter farve, en infrarød sauna samt en anden soft-sauna, hvor væggene er lavet af salt. Derudover har vi et dampbad, oplevelsesbruser, koldtvandsrum, varmebænk m/fodbad og et stort massagebassin (36 gr.) hvor du kan ligge og se på vores stjernehimmel imens du slapper af til dæmpet musik.

Kurbadshaven

Kurbadshaven byder på en udendørs sauna med glasbund, der er bygget på pæle i en sø med guldfisk. Derudover er der en 6-personers spa, to vildmarksbade som bliver fyret op med brænde (ca. 40-42 gr.), samt en svedetipi med rigtig indianer-stemning. I kurbadshaven er der også et varmt saltbassin, en infrarød sauna samt flere hyggekroge, hvor man kan sidde og blive afkølet.

Detaljer

Dato:
11. november
Tidspunkt:
18:30 - 23:00
Pris:
kr.405
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.naturistkurbad.dk

Arrangør

Danske Naturister MidtVest
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Sydthy Kurbad
Idrætsvej 5
Hurup Thy, 7760 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside