Om Naturistguiden.dk

Michael Hedegaard

NaturistGuiden.dk drives af Michael Hedegaard, der også driver Naturister.Net, med det formål, at fremme befolkningens vidensniveau om dels naturisme og dels mulighederne for at praktisere naturisme i primært Danmark, men også tildels udlandet.

Jeg har været naturist siden 2005, hvor jeg startede med nøgenbadning ved stranden. I 2007 blev jeg organiseret naturist, da jeg meldte mig ind i Danske Naturister og samme år deltog i deres sommerlejr. I 2008 var jeg med til at starte lokalforeningen Danske Naturister MidtVest, hvor jeg i dag sidder i bestyrelsen.

Mød mig på Facebook >>>

Du er også velkommen til at skrive til mig via kontaktformularen hvis du har spørgsmål, ris eller ros til hjemmesiden, forslag til nyt indhold eller personlige beretninger vedr. naturisme som du ønsker at dele med andre.

Michael Hedegaard

.