Tranum Klit Camping

I 2018 fik Tranum Klit Camping nye ejere og efter at have oplevet en del forespørgsler på muligheden for naturistcamping, så har de valgt, at der fra 2019 er åbnet for naturister på en del af campingpladsen.

Besøg Tranum Klit Campings hjemmeside her

Pladsen

Tranum Klit Camping er beliggende ca. 1,7 km fra kysten lidt sydvest for Rødhus og Blokhus.

Mågevej, der har 16 pladser, ligger i det sydvestlige hjørne af campingpladsen.

Rundt om pladserne er der god bevoksning, så det er til at finde læ på de mere blæsende dage. Som billederne nedenfor viser er der både åbne pladser til dem der vil være sikker på sol fra morgen til aften, og mere lukkede pladser til dem der vægter privatlivet lidt højere.

Campingpladsen ligger i et naturskønt område med masser af fugleliv. Man behøver således ikke medbringe radio, da der er fuglekvidder fra morgen til aften.

Faciliteter

Morgenbrød kan bestilles til afhentning i pladsens lille kiosk, hvor der også sælges is, slik og de mest basale fødevarer mv.

I naturistområdet er der opstillet en toilet- og badevogn, således at man ikke behøves tage tøj på for at gå på toilet eller komme i bad.

Servicebygningen tættest på naturistområdet er helt ny (2019) og rummer toiletter, baderum og køkken. Som det ses på billederne neden for er det hele lyst, rummeligt og ganske indbydende.

Campingpladsen byder på flere legepladser (tekstil) med bl.a. hoppepuder og der er mulighed for minigolf.

Stranden

Hvis man vil til stranden tager turen ca. 20 minutter til fods (1,7 km). Tager man biler kan man enten holde på parkeringspladsen 2-300 meter fra vandkanten eller man kan køre ned på stranden.
Hvis man fra nedkørslen drejer mod nord/højre, så kommer man ind på den del af stranden der primært bruges af naturister. Hele stranden fra Tranum Klit til Rødhus bruges ofte af naturister.

Tips & tricks

– Da det er sparsomt med belysning på pladsen, så kan det anbefales at medbringe en lommelygte, således at det er lettere at finde rundt efter mørkets frembrud.
– Hvis du vil gå til stranden så er der to ruter: Naturstien der starter i bunden af Harestien, eller via asfaltvejen som der er en genvej til fra bunden af Klitvejen.
– 7 km fra campingpladsen ligger Fosdalen, hvor der er lavet vandreruter, der kan byde på storslåede naturoplevelser.

Besøg Tranum Klit Campings hjemmeside her

Medlemsrabat til DN-medlemmer

Medlemmer af Danske Naturister kan ved overnatning på naturistområdet mod fremvisning af medlemskort få 20% rabat på pladsleje og persongebyr i forårs- og efterårssæsonen.

Baggrundshistorie

Blev reddet for nedlæggelse: Tranum Klit Camping slår dørene op

Aalborg-par køber Tranum Klit Camping