Wellness er blevet populært hos danskerne. Wellness er imidlertid ikke blot noget, danskerne dyrker i weekender eller ferier; det er også blevet populært at tage en fridag og gøre noget godt for både krop og sjæl, samtidig med at man får et lille pusterum fra arbejdet. Wellness er blevet en almindelig og integreret del af det moderne liv – og måske ligefrem en nødvendighed i en tid, hvor tempoet er i top både på arbejdet og privat, og hvor vi hele tiden er indenfor rækkevidde enten på mobilen, mail eller messengeren: Vi har simpelthen brug for det pusterum, som et par timer eller en dag i spa-badet eller på massagebænken giver os.

Naturisterne er også sprunget med på wellness-bølgen og flere lokalafdelinger under Danske Naturister arrangerer derfor naturistkurbade. Enkelte steder har wellnesscentre også selv taget initiativ til naturist-arrangementer.

Nedenfor ser du hvor i landet der arrangeres naturist-wellness/kurbade.

 

Jylland
Bjerringbro >>>
Hurup Thy >>>
Sæby >>> 
Viborg (Viborg Svømmehal) >>> 
Viborg (Vestbadet) >>> 

Sjælland
Frederiksberg >>>

Wellness i udlandet

I udlandet hvor der er mere tradition for naturisme er udbuddet lidt større og der findes steder, hvor naturisme er normen også i den “normale” åbningstid. Vi har fundet et lille udpluk af de steder, som danskerne oftest besøger >>>

<

Kommentarer

Wellness — 1 kommentar

  1. Hej fra en glad svensk familie. Dette var en nice side. Vi vil helt sikkert være i stand til at gå ned og svømme engang i dig. Desværre er jeg dårlig til dansk, men Google Translate jeg håber fungerer godt.
    Det er altid rart at møde danske naturister på stranden.
    Ønsker alle en fabelagtig skøn sommmer 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>