Solbakken er beliggende øst for Holbæk ud til Isefjorden og råder over 120 standpladser, hvilket gør pladsen til en af Danmarks største.

Rundt omkring på pladsen er opstillet nogle borde/bænke-systemer, som tilhører Solbakken. De er let genkendelige, idet de er malet orange på ende stykkerne. Disse borde er fortrinsvis til vore besøgende – det vil sige Jer.

Solbakkens køkkenfaciliteter er placeret to steder på pladsen. Her findes potter, pander, kogeplader og køleskab til fri afbenyttelse. I køkkenet ved Solgården er der endvidere fryser til fri afbenyttelse. De to køkkener er forsynet med el kogeplader eller glaskeramisk kogeplader samt ovne.

Bad og toilet er også placeret to steder på pladsen. I den store badebygning er der sauna, som kan tændes ved indkast af 20 kr. (30 min).

”Solbiksen” er pladsens lille kiosk, hvor man kan købe det mest nødvendige.

Der afholdes jævnligt fællesarrangementer i ”Solgården” eller ved den overdækkede terrasse ”Taverna” ved ”Solbiksen”, hvor også ”Fællesgrillen” er placeret.

Til teenagerne er der en ”Ungdomshytte”, hvor de kan høre musik, spille kort m.v. Hytten er lydisoleret, således at de unge har mulighed for at feste og hygge sig på egne præmisser. Gavlen ved hytten fungerer som opslagstavle, hvor meddelelser om aktiviteter, køb/salg, bustider, nyt fra lejrchef eller bestyrelse vil være opslået.

Stranden er offentlig men badebroen tilhører Solbakken. Ophold på broen skal foregå uden tøj og uden fodtøj. Fiskeri er ikke tilladt fra broen.

Her finder du pladsen

Solbakken Naturistcamping
Solbakkevej 4, Kyndeløse Sydmark
4070 Kirke Hyllinge

Besøg Solbakken på nettet >>>

Billeder fra Solbakken Naturistcamping og omegn


Kommentarer

Solbakken Naturistcamping — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>