Lyngboparken er den eneste naturistplads beliggende ud til jyllands vestkyst, blot 2,5 km fra Henne Strand og kun 10 km fra Houstrup Strand, der er afmærket som officiel fribade-strand.

Lyngbo Naturistcamping dækker et areal på 80.000 m2 og rummer udover selve camping-pladsen et naturområde med lyng- og fyrretræsbeklædte klitter.

Udover gode toilet- og køkkenforhold byder Lyngboparken på overdækket terasse og stort opholdsrum med TV. Af udendørs faciliteter kan nævnes bordtennis, badminton- og volleyballbaner ligesom der også er mulighed for bl.a. petanque.

Henne Strand (2,5 km fra pladsen) byder på dagligvareforretninger, bager, slagter, spisesteder, posthus, bank, diskotek mv. Derudover er der på selve pladsen mulighed for bestilling af morgenmad samt køb af øl, vand, frimærker og postkort.

Pladsen har helårs-åbent for medlemmer af Naturistforeningen Lyngbo og for ikke-medlemmer er pladsen åben 15. maj til 1. september.

Enlige har kun adgang mod forevisning af gyldigt INF-kort.

Her finder du pladsen

Lyngboparken
Strandfogedvej 15 Henneby
6854 Henne

Besøg Lyngbo på nettet: >>>


Kommentarer

Lyngbo Naturistcamping — 3 kommentarer

  1. Lyngbo er en dejlig plads med masser af skov, strand dejlige omgivelser. Dejlige baderum – ældre men altid ren og veldholdt. Det samme med køkknet og det andre fælles arealer. Dejlige mennesker der står for pladsen. Rigtig gode til at holde den. Meget sociale mennesker der ligger fast der og som er gode til at tage imod nye naturister både de erfarende naturister – men også hvis man har lyst til at prøve det for første gang.

    VIRKELIG ET BESØG VÆRD………… Som min kone og jeg kan stå inde for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>